Ε1' έχετε μήνυμα!!!



Πρωτόγνωρη εμπειρία. . Σπάσε τη λέξη <<πρωτόγνωρη>>  στα δύο της συνθετικά να κατανοήσεις τι εννοώ σε περίπτωση που σε δυσκολεύει η λέξη!
Ας μην ξεχνάμε το αγαπημένο παιχνίδι ετυμολογίας που παίζαμε από την αρχή της χρονιάς…!

Γλυκά μου παιδιά, επιτέλους μπορώ να σας καταγράψω κάποιες σκέψεις μου που δεν κατάφερα να μοιραστώ μαζί σας. Στο νέο πλαίσιο που απαιτείται να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» , μένουμε σπίτι και κάνουμε όλα εκείνα που δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε τον προηγούμενο καιρό. Εφόσον δεν πηγαίνουμε σχολείο, εκμεταλλευόμαστε τις ώρες για παιχνίδι, ξεκούραση, περισσότερο ύπνο, καλύτερες διατροφικές επιλογές, χαιρόμαστε  τους δικούς μας και επικοινωνούμε, ακούμε μουσική, διαβάζουμε λογοτεχνικά βιβλία, παίζουμε επιτραπέζια, κάνουμε κατασκευές, βλέπουμε ταινίες και άααααααλλες τόσες δραστηριότητες…

«Μα ,κυρία, σα να βαριέμαι στο σπίτι….»
Μην ξεχνάς, όλα είναι στο μυαλό. Αρκεί να συνειδητοποιήσουμε το λόγο για τον οποίο καλούμαστε αυτό το διάστημα να παραμείνουμε ασφαλείς και υγιείς στο σπίτι μας .  Φροντίζουμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας ανθρώπους.

Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην χαθεί η επαφή σας με το εκπαιδευτικό περιεχόμενο και τα όσα μάθαμε μέχρι σήμερα στην Ε’ τάξη. Για το λόγο αυτό, θα σας ανεβάζω επαναληπτικές ασκήσεις, βάση της  εως τώρα διδακτέας ύλης. Να υπενθυμίσω πως «οι κίτρινοι και μπλε θησαυροί» (τετράδια)  θα είναι οι σύμμαχοί σας στο έργο αυτό. Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής επιθυμεί την ανατροφοδότηση –διόρθωση ασκήσεων , μπορεί να μου αποστέλλει στο προσωπικό μου email ( anniedkrit@gmail.com ). Σας παροτρύνω ακόμη  να γράψετε και κειμενάκια /προσωπικές σκέψεις/ανησυχίες ή ποιήματα και να μου τα στέλνετε να θαυμάζω τις δημιουργίες σας. Σε άλλη ανάρτηση θα σας δώσω θέμα για εκθεσούλα!
 
Αστεράκια μου, μου λείπετε πολύ! Ανυπομονώ να ανταμώσουμε και πάλι !  Μέχρι τότε, εύχομαι υπομονή και πίστη, να προσέχετε τους εαυτούς σας και να είστε δημιουργικοί!
Να’στε σίγουροι πως έπειτα από αυτήν την εμπειρία , θα ‘στε όλοι πιο δυνατοί και σοφοί! Θα εκτιμήσετε περισσότερο τις ώρες στο σχολείο, τη μάθηση, τη συναναστροφή με τους φίλους σας, τη βόλτα με τους δικούς σας και τις εξωσχολικές δραστηριότητες.

Επίσης, αφήνουμε λιγάκι τον πλανήτη να αναπνεύσει!

Κάνουμε επανεκκίνηση στον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς μας!

 Κάπου εδώ  σας χαιρετώ και θα είμαι στη διάθεσή σας για ό,τι με χρειαστείτε.

Με πολλή αγάπη,
η δασκάλα σας, Κρήτου Άννυ.
Ε1’

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου